maandag 22 april 2013

Ervaringen Scheurpiloot: Accuvoertuigen Sportwagens

















Elk kind wilt natuurlijk een hippe en stoere sportwagen rijden. Helaas is dit voor kinderen nog niet mogelijk en wellicht als volwassene ook niet, gezien de prijzen van sportwagens. Maar nu kan je je kind zijn droom waarmaken door een kekke sportwagen accuvoertuig voor hem of haar te kopen!!

Scheurpiloot uit Veulen heeft een heel groot assortiment van accuvoertuigen. Niet alleen sportwagens, maar ook bijvoorbeeld Quads. Het aanbod van sportwagens is enorm en de prijzen zijn zeer scherp. Je ziet BMW's, Mercedesen, Audi's en Mini's.

Je kunt kiezen uit 12V of 6V accuvoertuigen. Scheurpiloot is zeer fijn in de omgang. Ze beantwoorden vragen snel en goed en wanneer er een probleem opspeelt, dan handelen ze snel en oplossend. Daarnaast zijn de producten van goede kwaliteit. Wanneer je wilt kan je de betreffende auto ook eerst zien, maar hiervoor moet je wel even contact opnemen.

Wij hebben een super goede ervaring met Scheurpiloot. Het accuvoertuig wordt zo goed als compleet gemonteerd geleverd, je hoeft zelf bijna niks meer te doen. De levering is snel en goed en de service ook!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten