maandag 22 april 2013

Ervaringen Scheurpiloot: Accuvoertuigen Jeeps

















Scheurpiloot uit Veulen heeft veel verschillende soorten Accuvoertuigen voor kinderen. Zo hebben ze ook Jeeps in het assortiment. Deze Jeeps zien er heel stoer uit en hiermee kunnen de kinderen heerlijk door de modder ploeteren.

Wanneer je op de website van Scheurpiloot kijkt, dan zie je dat zij een heel groot aanbod hebben en scherpe prijzen. De Jeeps die Scheurpiloot aanbiedt zien er mooi uit en zijn vormgegeven met bekende merken en modellen in het achterhoofd. Zo halen wij BMW's, Hummers, Jeeps en Audi's uit de verschillende Jeep Accuvoertuigen die te koop zijn bij Scheurpiloot.

Het assortiment is heel groot en je kan dan ook altijd wel een Jeep vinden die bij je past. Je hebt ze met FM radio en / of MP3 speler. Daarnaast kan je ook Jeeps voor 2 personen kopen! Lekker groot en stoer!

Ook aan de veiligheid is uiteraard gedacht. Zo heb je accuvoertuigen welke je ook op afstand kunt bedienen. Daarnaast hebben ze automatische remmen. Dit houdt in dat wanneer er van het gas afgegaan wordt, het voertuig gelijkt remt.

De accuvoertuigen worden al voor 80% gemonteerd geleverd. Je hoeft zelf nog maar een paar makkelijke dingen aan te sluiten en je kunt gaan. De service en kwaliteit van Scheurpiloot is echt super goed. Wij hebben goede ervaringen met het klant contact en het accuvoertuig was snel geleverd!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten